Zasebnost in piškotki pri spanček-zaspanček.si

 Namen te Izjave o zasebnosti je, da vas seznanimo s tem, za katere namene bodo vaši osebni podatki pridobljeni in kako se bodo uporabljali, koliko časa jih hranimo, kakšne so vaše pravice v zvezi s podatki, ki jih hranimo o vas, ter kako te pravice uveljavljati. 
Spanček Zaspanček Zasebnost in piškotki

 Pri Nelot s.p. – upravljalcu spletne strani Spanček-Zaspanček  (v nadaljevanju: »spanček-zaspanček« ali »upravljavec osebnih podatkov«) se zavedamo pomembnosti vaše zasebnosti. Cenimo tudi vaše zaupanje, ki ste ga izkazali s tem,da ste nam zaupali vaše os.podatke.

 Pri nudenju naših storitev spletne trgovine »Spanček-zaspanček.si« ali pri poslovanju preko telekomunikacijah vaše podatke obdelujemo skladno z veljavno evropsko zakonodajo (Splošno uredbo o varstvu podatkov) in skladno z nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (veljavni zakon o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskih komunikacijah in Zakon o elektronskem poslovanju na trgu).  

V »Spanček-Zaspanček« se zavezujemo, da bodo zbrani osebni podatki, ki jih boste posredovali preko naših spletnih strani ali preko telekomunikacijskih sredstev (npr. v sklopu elektronske ali telefonske  komunikacije), uporabljeni v skladu s to Izjavo  “Zasebnost in piškotki pri spanček zaspanček”, da vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam, razen v zakonsko določenih okvirih.

Osebni podatki (OP)

Nelot ,Spletna prodaja
Trdin Marko s.p.
Brnčičeva 13
1231 Ljubljana-Črnuče
ID: 45388580
Trr : IBAN SI56 0400 0027 6709 222


Matična številka:9025944000
v nadaljevanju : »ponudnik » ali »spanček-zaspanček.si«

Nameni, za katere se OP obdelujejo in pravna podlaga za njihovo obdelavo

Zbrani podatki ob obisku spletne strani (avtomatsko):

Ob vsakem obisku spletne strani »spanček-zaspanček«    spletni strežnik avtomatsko shranjuje dnevniške datoteke spletnega strežnika (npr. IP številka – številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu).

Svetovni splet deluje tako, da se na spletnem strežniku, kjer gostuje spletna stran, beležijo določeni podatki o obisku spletnih strani, kot so IP številka, verzija brskalnika, čas obiska in podobno. 

Tako zbrane podatke zbiramo s pomočjo piškotkov,pri nekaterih (bolj invazivnih) vas bomo vprašali za privolitev,nekatere (sejne,….več o tem v lahko berete naprej v odstavku o piškotkih LINK). 

 • Piškotke pa uporabljamo in preko njih zbiramo podatke že zaradi delovanja spletne trgovine-na podlagi naših zakonitih interesov.
 • Tako zbranih podatkov ne obdelujemo posebej in jih ne povezujemo z drugimi podatki.
Zakaj: Namen teh postopkov je zagotavljanje varnosti omrežja in informacij, tj. omogočiti zaznavanje in preprečevanje neavtoriziranih dostopov, ki lahko ogrozijo dostopnost. 

Za  celovitost in zaupnost shranjenih ali prenesenih osebnih podatkov ter varnost s tem povezanih storitev, ki so dostopne prek teh omrežij in sistemov.

Pravna podlaga: Takšna obdelava je nujna za izvajanje  pogodbenih nalog upravljavca podatkov.

Koliko časa:  Podatki se hranijo do 5 let od obiska spletne strani .

Zbrani podatki ob Naročilu na e-novice 

 • Kaj: Pri naročanju na spletne novice “spanček-zaspanček” poleg vaše IP številke obdeluje vaš naslov elektronske pošte (e-naslov), ki ga vpišete v spletni obrazec ter  datum in čas prijave.
 • Zakaj: »spanček-zaspanček« te podatke obdeluje izključno za namene obveščanja o novostih za področje, ki ga izberete.
 • Koliko časa: Podatki o vaši elektronski pošti se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite. 

Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo.

Pravna podlaga: OP  (naslov elektronske pošte) obdelujemo na  podlagi posameznikove veljavne privolitve (člen 6(a) Uredbe). 

Ob izpolnjevanju obrazca za prijavo na spletne novice označite, da soglašate, da »spanček-zaspanček« vaš naslov elektronske pošte uporablja za namene obveščanja o novostih za izbrano področje ter da ste seznanjeni s tem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišete. Izpišete se tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo »Odjava« .

Če ne boste označili, da z navedenim soglašate, »spanček-zaspanček« ne bo pošiljal obvestil na vaš elektronski naslov, niti ne bo zbiral ali obdeloval vašega naslova elektronske pošte.

»spanček-zaspanček«  za prijavo na novice uporablja sistem predhodne odobritve uporabe e-naslova (t. i. Double opt-in), kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki izrecno soglašajo in potrdijo preko elektronske pošte, da želijo prejemati elektronska obvestila.

 Zbrani podatki pri nakupu v spletni trgovini ali izpolnjevanju obrazcev,pritožb,..)

Kaj  :
 •  kontaktni podatki in podatki o vaši komunikaciji z upravljavcem (ime in priimek,  podjetje(pravne osebe) , elektronski naslov, telefonska številka, datum, ura in vsebina poštne ali elektronske komunikacije);
 •  podatke o uporabnikih spletnih strani upravljavca (IP naslov, datumi, ure in trajanje obiskov spletnih strani, podatki o lokaciji oz. vstopni točki dostopa do interneta, podatki o obiskanih podstraneh, podatki o opravljenih nastavitvah, idr.);
 •  podatke o registriranih oz. prijavljenih uporabnikih (elektronski naslov, šifrirano geslo in ostale podatke o nakupih);
 •  podatke o registriranih ali neregistriranih kupcih izdelkov (vnosi v nakupovalno košarico, ime in priimek, naslov za dostavo izdelkov, elektronski naslov, telefonska številka, način prevzema,plačila in dostave izdelkov);
 •  podatke o uporabnikovih nakupih in izdanih računih (datumi in kraji nakupa, kupljeni izdelki, cene kupljenih izdelkov, skupni zneski nakupov, načini plačil, naslovi za dostavo, številka in datum izdaje računov..).
 • podatke o reševanju reklamacij,vračil.. izdelkov;
 • podatke o vnosih v spletne obrazce (npr. prijave na e-novice ali  področje zanimanja za prejemanje oglaševalskih sporočil);
 • druge podatke, ki jih uporabniki sami prostovoljno podajo upravljavcu ob naročilu določenega izdelka (kot opombe naročilu ipd) ali pri naročilu ponudbe oziroma povpraševanju glede izdelkov.
Zakaj:

»spanček-zaspanček«  ne zbira in ne obdeluje vaših OP, razen kadar mu vi to omogočite oz. v to privolite, (zgoraj omenjeni primeri) ali kadar za zbiranje OP obstaja zakonska podlaga ali imamo za obdelavo vaših podatkov zakonite interese.

Pravna podlaga:

Podatke, ki jih boste vpisali v spletni obrazec, »spanček-zaspanček« obdeluje le, če je to nujno za izvrševanje njegovih zakonitih pristojnosti, nalog ali obveznosti (člen 6(e) Uredbe), kot je obravnava vprašanj in pripomb, njihovo reševanje in shranjevanje (arhiviranje).

Koliko časa: Rok hrambe je 5 let -oz. odvisno od vrste postopka in pravnih podlag, ki urejajo poslovanje in hrambo dokumentarnega in arhivskega gradiva

Če za določene podatke, ki se obdelujejo za realizacijo pogodb ipd., je določen drugačen zakonski rok shranjevanja (npr. računovodski ali davčni podatki),  – rok hrambe do 10 let.

 V tem času je obdelava podatkov omejena..

 Pri pošiljanju Pripombe in vprašanj preko spletnega obrazca 

 • Kaj: Na spletni strani »spanček-zaspanček«  lahko posameznik poda pripombe,odjavo ali vprašanja preko kontaktnega obrazca. 

V takšnem primeru je obvezno treba izpolniti polje »Vaše sporočilo«  Vsi ostali podatki niso obvezni, lahko pa vpišete tudi svoje ime, priimek in naslov elektronske pošte.

 • Zakaj: spanček-zaspanček potrebuje vaš naslov elektronske pošte, da vam lahko odgovori na vaša vprašanja ali pripombe. Posameznik pa lahko vpiše tudi svoje ime in priimek, vendar ti podatki niso obvezni.
 •  
 • Pravna podlaga:

Podatke, ki jih boste vpisali v spletni obrazec, »spanček-zaspanček« obdeluje le, če je to nujno za izvrševanje njegovih zakonitih pristojnosti, nalog ali obveznosti (člen 6(e) Uredbe), kot je obravnava vprašanj in pripomb, njihovo reševanje in shranjevanje (arhiviranje).

 • Koliko časa: Rok hrambe je 5 let -oz. odvisno od vrste postopka in pravnih podlag, ki urejajo poslovanje in hrambo dokumentarnega in arhivskega gradiva.

Geslo je tajno in znano le kupcu/uporabniku. Kupec/uporabnik je dolžan zagotoviti verodostojne podatke ter varovanje podatkov, tako da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, katero pooblasti (ji zaupa vpisne podatke) za nastopanje v njegovem imenu.

Registrirani uporabniki lahko:

kupujejo v spletni trgovini Spanček-zaspanček.si
prejemajo brezplačne E-novice/obvestila o novostih na spletni strani spanček-zaspanček.si v kolikor se na njih naročijo

Ali bodo moji osebni podatki posredovani tretjim osebam? 

 • Kaj : Izbrane podatke zaupamo našim poslovnim partnerjem (pogodbenim obdelovalcem)
 • Zakaj: V okviru vaše privolitve,zakonskih pristojnosti , zaradi pogodbene obveznosti in na podlagi naših zakonitih interesov se vaši osebnih podatki lahko posredujejo pogodbenim obdelovalcem podatkov.

Posredovaniosebni podatki pogodbenim obdelovalcem podatkov:

 • ponudnikom poštnih storitev, ponudnikom odpremnih storitev in logistično/dostavni službi za namen izvršitve vašega naročila;
 • distributerjem, dobaviteljem blaga in pooblaščenim serviserjem(po potrebi v zvezi z reklamacijami);
 • ponudnikom storitev informacijske tehnologije v okviru servisiranja in vzdrževanja strojno/programske opreme;
 • administratorju in skrbniku spletne strani;
 • ponudnikom storitev računalništva v oblaku (gostovanje spletne trgovine);
 • partnerjem, ki upravljajo s plačilnimi sistemi za zagotavljanje plačil;
 • Uvozniku izdelkov, če se izdelek ali zamenjava/reklamacija ureja preko uvoznika
 Pravna podlagaPogodbeni obdelovalci lahko podatke obdelujejo izključno v našem imenu in v mejah našega pooblastila (v pisni pogodbi oziroma drugem pravnem aktu) . Pogodbeni obdelovalci podatke  varujejo in ne hranijo na zalogo, ter jih ne uporabljajo za lastne namene.

Niti mi , niti drugi pogodbeni  obdelovalci vaših osebnih podatkov ne bodo posredovali ali prenesli v tretjo državo izven Evropske unije in/ali Evropskega gospodarskega prostora ali v mednarodno organizacijo brez ustrezne stopnje zaščite ali anonimiziranja podatkov.

Varnost osebnih podatkov poteka skladno z določili internih aktov upravljavca osebnih podatkov

 •  Vaše podatke, ki nam jih posredujete (z uporabo naših spletnih strani, po telekomunikacijskih načinih ali na kakršenkoli drug način), skrbno varujemo pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.
 • Podatki ,ki so shranjeni v strežnikih (spletni strani-admin dostop)so zaščitena s geslom in z omejenim dostopom. »spanček-zaspanček«   po najboljši moči skrbi za varnost vaših osebnih podatkov in spoštuje vašo izbiro za njihovo nameravano rabo.
 • Po prenehanju potrebe po vodenju podatkov, tj. po izpolnitvi namena, za katerega so bili podatki zbrani, se podatki nemudoma nepovratno in trajno izbrišejo.
 • V primeru, da so v na spletni strani »spanček-zaspanček « objavljene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z »spanček-zaspanček « (npr povezave do socialnih omrežij, servisnih centrov, blogov, YouTube kanalov,… spanček zaspanček ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito vaših podatkov na teh spletnih straneh.

Ali in kako lahko izvem, katere moje osebne podatke obdeluje “spanček-zaspanček”? 

“Spanček-zaspanček” vam bo na vašo zahtevo v skladu z veljavno zakonodajo glede podatkov, ki se nanašajo na vas, omogočil vpogled v osebne podatke, njihovo prepisovanje ali kopiranje ter njihov izpis.

Prav tako vam bo “spanček-zaspanček” na vašo zahtevo v skladu z veljavno zakonodajo podal tudi druge informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki jih zbira.

Za namen pridobivanja potrditve, ali se v zvezi s posameznikom obdelujejo osebni podatki in posledično še ostale informacije, lahko posamezniki uporabite sledeči elektronski naslov, kamor naslovite svojo zahtevo : info (at) spancek-zaspancek,si

Posamezniki imajo v zvezi z osebnimi podatki veliko  pravic.

 • “Spanček-zaspanček”    pred izvrševanjem pravic preveri identiteto posameznika. Posameznik svojo zahtevo po seznanitvi odda preko e-pošte info (at)  spancek-zaspancek.si
 • Izpolnitev upravičene zahteve  bomo izpolnili v roku 1 meseca, v primeru kompleksnosti zahtev oziroma večjega števila zahtev, se lahko rok izpolnitve podaljša še za 2 meseca.O takem podaljšanju in razlogih zanj obvesti posameznika.

Pravica dostopa do podatkov: posameznika na njegovo zahtevo seznanimo, ali se v zvezi z njim obdelujejo osebni podatki in kadar jih, jim posredujemo naslednje informacije:

 • vrste osebnih podatkov;
 • kategorije uporabnika, ki so jim bili ali jim bodo razkriti osebni podatki;
 • roki hrambe;
 • obstoj pravice, da se od upravljavca zahteva popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave osebnih podatkov v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki ali obstoj pravice do ugovora k taki obdelavi;
Pravica do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu;
 • kadar osebni podatki niso zbrani od posameznika, vse razpoložljive informacije v zvezi z njihovim virom;

Na podlagi zahteve “spanček-zaspanček” izdela kopijo osebnih podatkov, ki se obdelujejo in jih posreduje posamezniku.

Pravica do popravka:

Posameznik lahko kadarkoli zahteva, da se popravi netočne podatke ali dopolni nepopolne podatke,ki se nanašajo nanj

Pravica do izbrisa podatkov (t. i. pravica do pozabe):

Posameznik lahko zahteva, da se njegovi osebni podatki izbrišejo v naslednjih primerih

 • osebni podatki niso več potrebni v namene, za katere so bili zbrani ali kako drugače obdelani;
 • posameznik prekliče privolitev, na podlagi katere poteka obdelava, in kadar za obdelavo ne obstaja nobena druga pravna podlaga;
 • posameznik obdelavi osebnih podatkov ugovarja, za njihovo obdelavo pa ne obstajajo nobeni prevladujoči zakoniti razlogi;
 • osebni podatki so bili obdelani nezakonito;
 • osebne podatke je treba izbrisati za izpolnitev pravne obveznosti v skladu s pravom EU ali slovenskim pravom.
Pravica do omejitve obdelave:

Posameznik lahko zahteva, da se obdelava podatkov, ki se nanašajo nanj omeji, kadar:

 • podatki niso točni,
 • je obdelava nezakonita, pa potrošnik ne želi, da podatke izbrišemo,
 • “spanček-zaspanček” podatkov ne potrebuje več za namene obdelav, vendar jih potrebuje posameznik za uveljavljanje, izvajanje ali nasprotovanje pravnim zahtevkom,je posameznik vložil ugovor v zvezi z obdelavo.
Pravica do prenosljivosti podatkov:

Posameznik lahko zahteva izpis podatkov, ki na jih je posredoval in tiste, ki so nastali z opravljanjem nakupov v spletni trgovini “spanček-zaspanček”, pri čemer obdelava teh podatkov temelji na podlagi pogodbe ali privolitve in se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi.

Izpis podatkov bo pripravljen v strojno berljivem formatu in ga bomo posamezniku posredovali na njegovo e-pošto.

Pravica do ugovora:

Posameznik lahko ugovarja obdelavi osebnih podatkov. Ta pravica se nanaša le na obdelavo osebnih podatkov, ki jo izvajamo na podlagi legitimnega interesa,ki prevlada nad interesi potrošnika, torej obdelave z namenom kontaktiranja za izvajanje anketiranja ter neposrednega trženja v primeru uporabe zgolj osnovnih os.podatkov

Pravica do vložitve pritožbe …v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov

Posameznik lahko morebitno pritožbo v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov pošlje na elektronski naslov info (at) spancek-zaspancek.si

Prav tako ima vsak posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, pravico, da vloži pritožbo neposredno pri Informacijskem pooblaščencu, če meni, da obdelava osebnih podatkov v zvezi z njim krši veljavno zakonodajo

 Pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu.

Na spletni strani Informacijskega pooblaščenca lahko posameznik prek obrazca poda prijavo zaradi kršitev zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov.

V kakšnem primeru me bo “Spanček-zaspanček”kontaktiral?

“Spanček-zaspanček” vas bo kontaktiral :

 • Če boste na spletni strani oddali naročilo ali vprašanje
 •  Če nam boste posredovali svoje kontaktne podatke vas bomo obvestili o postopku nakupa (status nakupa,zaloge,podatki o pošiljki,pošiljanje predračuna,,..)  oz. vam odgovoril na vaše vprašanje.
 •  Če bo potrebno dodatno pojasnilo glede kupljenih artiklov,zaloge,plačila (seveda le, če boste posredovali svoje kontaktne podatke).
 •  Če se naročite na spletne novice;

Zagotovitev osebnih podatkov.

Ali je zagotovitev osebnih podatkov statutarna ali pogodbena obveznost ali pa obveznost, ki je potrebna za sklenitev pogodbe, ter ali mora posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, zagotoviti osebne podatke ter kakšne so morebitne posledice, če se taki podatki ne zagotovijo.

 • Pri ogledu spletne strani posameznik ni dolžan zagotoviti osebnih podatkov.
 • Osebne podatke zbiramo samo zaradi izpolnjevanja pogodbene obveznosti (izpolnitev naročila in pošiljanja naročenega, obveščanje o statusu naročila) oz.zaradi pošiljanja odgovora na zastavljeno vprašanje.
 • Posameznik se lahko prostovoljno odloči, ali se bo prijavil na novice.
 • Če posameznik ne bo navedel kontaktnih podatkov ga “spanček-zaspanček” ne bo mogel kontaktirati.
 • Osebni podatki pri obisku spletne strani se prenesejo upravljavcu spletne strani zaradi delovanja spleta.

Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne.

Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti.

Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference,izdelke v košarici, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni (avtomatski vpis vašega naslova v naročilo,zgodovina vaših naročil,status naročila) .

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici):
 • Nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc).
 • Nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.
 • Nekateri piškotki omogočajo slednje uporabnikom tudi čez več spletnih mest.
Več informacij o piškotkih in zakonodaji najdete v   smernicah:

Smernice o uporabi piškotkov

Mogoče vas zanimajo tudi odgovori na najpogosteje zastavljan vprašanja v zvezi s piškotki:

 Odgovori na pogosto postavljena vprasanja

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke.

Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. 

Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete.

Na splošno o piškotkih

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode.
 • Piškotki se uporabljajo za različne namene:
 • za seje (npr. prijavljanje v uporabniški račun)
 •  za košarice v spletnih trgovinah
 • za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video)
 • za vodenje statistike obiska strani
 • za podporo vtičnikom družabnih omrežij
 • za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta
Začasni ali sejni piškotki (session cookies) so prisotni od trenutka, ko uporabnik odpre brskalnik, pa do trenutka, ko sejo konča in zapre brskalnik.

Spletna mesta jih uporabljajo za shranjevanje začasnih informacij, na primer elementov v nakupovalnem vozičku,omogočajo prijavo uporabnika/naročnika, itd. 

Ker so taki piškotki shranjeni za krajši čas, je njihova invazivnost za zasebnost uporabnika  manjša.

Trajni ali shranjeni piškotki (persistent cookies) ostanejo shranjeni, tudi ko uporabnik zapre brskalnik in zaključi sejo. 

Spletna mesta jih uporabljajo npr. za shranjevanje informacij o registraciji,artiklih v košarici,prebranih člankih itd., pa tudi za grajenje profilov uporabnikov in analiziranje prometa. Trajni piškotki lahko v računalniku ostanejo več dni, mesecev ali celo let.

Lastni piškotki so iz spletnega mesta, ki si ga uporabnik ogleduje, in so lahko trajni ali začasni.

Spletna mesta te piškotke uporabljajo za shranjevanje informacij, ki jih bodo znova uporabila, ko uporabnik naslednjič obišče to mesto.

Drugi piškotki (3rd party cookies) izvirajo od drugih, partnerskih spletnih mest (ki na primer prikazujejo oglase na izvirni spleteni strani ali merijo promet,statistiko). 

Tretje strani lahko na ta način zbirajo podatke o uporabnikih iz različnih spletnih mest in jih uporabljajo za različne namene, od oglaševanja, analitike pa do izboljšave svojih produktov. Taki piškotki predstavljajo večji poseg v zasebnost uporabnika.

“Spanček-zaspanček” uporablja sledeče piškotke :

– PH_HPXY_CHECK : Nujni piškotek uporablja varnostni sistem za preprečevanje brute foce napadov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika.

– COOKIE_NOTICE_ACCEPTED : Funkcijski piškotek si zapomni, da ste videli obvestilo o piškotkih in potrdili ali nadaljevali brskanje po strani.

– WP_EMOJI_SETTINGS_SUPPORTS : Sezonski nujni piškotek, ki si zabeleži, ali je vaš brskalnik kompatibilen z “emoji”  😃

  PIŠKOTKE LAHKO ENOSTAVNO ODSTRANITE, ČE SLEDITE NAVODILOM NA SPODNJIH POVEZAVAH:

Brskalnik GOOGLE CHROMEPreberi NAVODILA >>

Brskalnik MOZILLA FIREFOXPreberi NAVODILA >>

Brskalnik INTERNET EXPLORERPreberi NAVODILA >>

Brskalnik OPERAPreberi NAVODILA >>

Brskalnik SAFARI: Preberi NAVODILA >

 

Sklepno o piškotkih.

“Spanček-zaspanček” se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta.

 Zbrane podatke bomo uporabili izključno za namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta in v okviru zakonskih pristojnosti upravljalca osebnih podatkov..

Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam, razen če zakon ne določa drugače. 

Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Vaša vprašanja v zvezi z varstvom vaših osebnih podatkov pri uporabi te spletne strani lahko pošljete na info (at) spancek-zaspancek.si .

 
 

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb splošnih pogojev in tudi pogojev spletne trgovine. 

Kljub nenehni skrbi za ažurnost in pravilnost objavljenih gradiv so vsebinske napake spletne strani možne in zanje ne prevzemamo odgovornosti.
Trudimo se zagotoviti kar najboljše fotografije prodajanih izdelkov, a jih je kljub temu treba vzeti kot simbolične.

Objavljene vsebine so ali v lasti “spanček-zaspanček.si” ,

ali pa ima podjetje  “spanček-zaspanček.si” za objavo soglasje avtorja/proizvajalca (Beurer, Boneco, Envion, Unsplash, Pixabay, Pexels,..).

Vsakršno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti ” spanček-zaspanček.si” je prepovedano.

Spremembe Izjave  “Zasebnost in piškotki pri spanček zaspanček”

Stran je bila zadnjič posodobljena Maja 2024