Pomoč pri nakupu

Pomoč pri nakupu-nakup
Pomoč pri nakupu-plačilo

Nakup lahko opravite kot registrirani ali neregistrirani uporabnik. 

Pred zaključkom naročila se je treba strinjati s splošnimi pogoji in se zavezati k plačilu.

Pred klikom na gumb »Zaključi nakup«  lahko vse elemente naročila spreminjate in popravljate.

Preden kupec dokončno odda naročilo, se lahko s klikom na gumb »Spremeni podatke« vrne na prejšnji korak.

Po kliku na gumb »Zaključi nakup« je naročilo končano, na zaslonu pa se vam pojavi poročilo naročila. Potrdilo o naročilu prejmete tudi po elektronski pošti.

Pri plačilu po predračunu (po predhodnem dogovoru in prejetju pdf predračuna) je ponudba veljavna 5 dni od prejema predračuna. O plačilu predračuna nas obvestite na info (at) spancek-zaspancek.si da pripravimo naročilo.

 

KORAKI NAKUPA – SKLENITEV POGODBE

   1. Registracija
Če uporabnik že ima uporabniško ime in geslo, se registrira in nadaljuje nakup, v nasprotnem primeru pa opravi postopek registracije (ali opravi nakup brez registracije kot »gost«).

Izbor izdelkov – oddaja naročila

 

 • Uporabnik – izbere izdelke, določi njegove značilnosti in s klikom na gumb »Dodaj v košarico« potrdi svojo izbiro.

 • Kupec lahko vidi, kaj ima v košarici, če klikne na ikono s košarico v desnem robu strani.
 • V košarici lahko kupec še enkrat preveri ceno, količino, … značilnosti izdelka, lahko pa ga tudi odstrani s klikom na »x« . Po opravljenih spremembah mora kupec s klikom na gumb »Posodobi košarico« posodobiti izbor.
  Ko je kupec z naročilom zadovoljen, klikne na gumb »Naprej na naročilo«.

Blagajna

 • Kupec izpolni zahtevana polja s podatki o načinu plačila in dostavi. Lahko tudi v okencu za opombe odda opombe k naročilu.
 • Svoje naročilo lahko v tem koraku spremeni tako, da klikne na gumb »Spremeni podatke«.
 • S klikom na gumb »Zaključi nakup« in sprejetjem pogojev poslovanja (obvezna izbira! Brez sprejetja pogojev poslovanja ni možen nakup) potrdi svoje naročilo.

Naročilo potrjeno – pogodba sklenjena

 • Kupec prejme na svoj elektronski naslov obvestilo o oddanem naročilu.
 • Ponudnik najpozneje v 48 urah pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka ter potrdi naročilo oziroma ga zavrne.
 • Če se cena med obdelavo naročila spremeni, se ponudnik zavezuje, da bo poskusil ponuditi uporabniku nižjo ceno ali ponuditi ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva.
 • Ponudnik si pridržuje pravico, da kontaktira uporabnika preko podanih kontaktnih pododatkov.
 • Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je ob potrditvi naročila s sporočilom »Naročilo potrjeno« nepreklicno sklenjena, ob zavrnitvi naročila pa pogodba ni sklenjena.

Blago odposlano

Ponudnik v obljubljenem roku uredi pripravo in odpošiljanje paketa z naročenimi izdelki.

Paketu so priloženi dokumenti :

 •   Napotki ob prevzemu blaga
 •  Originalni račun
 •  Morebitna navodila  za uporabo
 •  Garancijski list (pri izdelkih z garancijo)

Možni so sledeči načini plačila:

Plačilo po predračunu (za vse vrste dostave in morebitni osebni prevzem po dogovoru): Na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi, boste v 48 urah po potrditvi naročila prejeli predračun. Rok za plačilo je 5 dni po prejemu predračuna. Če v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.

Plačilo po povzetju (za dostavo po Pošti Slovenije): Na (ob prijavi/nakupu naveden) elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v roku, ki je opredeljen pri vsakem izdelku.

Plačilo preko Paypal-a ali s kartico-preko Paypal portala: Naročeno pošiljamo samo na naslov, naveden v Paypal uporabniškem računu, pridružujemo si pravico do odstopa od pogodbe in vračilu nakazila v primeru težav z zalogami/dostavo/.. Nelot s.p ne pridobi, niti ne hrani podatkov vaše plačilne kartice, niti v primeru pačila s kartico preko portala Paypal.

• OPOZORILO: Pošta Slovenije ob dostavi zaračuna provizijo za odkupnino v vrednosti 1,07 % od vrednosti odkupnine oz. najmanj 1,05 € (pri znesku odkupnine pod 98 €) in maksimalno 5,36 € + 0,30% od odkupnine (pri znesku odkupnine nad 501 €), Ampak ne za vas...mi  to poravnamo za vas- vi plačate samo znesek nakupa, provizijo pa mi.

Vsi vaši zaupni podatki, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa ali registracije in se takrat prenašajo po spletu, so ustrezno kodirani ( HTTPS – zavarovana različica HTTP.

Uporablja SSL in TLS, da šifrira in s tem zaščiti promet pred vmesnimi opazovalci., zato ni mogoče, da bi jih lahko razbrala kakšna tretja oseba).

Dostava oziroma prevzem

Dostava oziroma prevzem sta možna na ozemlju republike Slovenije,

za dostavo v druge države pošljite povpraševanje..
V dogovorjenih primerih je možna tudi osebna dostava
Pošta Slovenije(PTT)/ GLS – dostavo naročenega blaga izvaja PTT ali GLS, navadno v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, kurir pusti obvestilo, blago pa lahko v prihodnjih 15 dneh dvignete na svoji pošti.
Dostava naročila bo opravljena v roku, ki je opredeljen pri vsakem izdelku, v primeru plačila po predračunu začne rok teči z dnem prejema plačila na naš račun.

O odpremi pošiljke vas lahko obvestimo po elektronski pošti.

Stroški dostave   :

 • Strošek dostave znaša 4.00€    ( dostavna služba  PTT ali GLS )  vam bomo zaračunali na poslanem predračunu oziroma računu, provizije za vaše nakazilo (po povzetju) ni-to smo že mi poravnali za vas-vi plačate samo znesek računa .

Podatek o dobavljivosti izdelkov redno osvežujemo.

Lahko se pa zgodi, da ob prejemu naročila želenega izdelka ni več v zalogi. V tem primeru vas bomo o tem nemudoma obvestili, morebitno nakazani znesek nakazali nazaj na želeni račun najpozneje v 3 delovnih dneh.
Ob morebitnih težavah pri spletnem nakupu lahko več informacij poiščete na strani o spletnem reševanju sporov Prodajni pogoji za spletni nakup

Oglejte si še stran: Prodajni pogoji

Zadnja sprememba

Izjava je bila zadnjič posodobljena Novembra 2023