POTROŠNI MATERIAL ZA APARATE BEURER IN BONECO

Odprli ste spančkovo omaro z potrošnimi materiali za Beurer in Boneco aparate. Če potrebujete nadomestni filter, žarnico, elektrodo ali letni paket za inhalator - ste na pravem mestu.

Redno vzdrževanje aparata včasih zajema tudi občasno menjavo kakšnega dela naprave. Včasih je to na nekaj mesecev, večkrat pa letno. Z pravočasno menjavo teh ključnih komponent boste zagotovili pravilno delovanje merilca tlaka, inhalatorja, TENS masažnega aparata ali čistilca zraka.

Inhalatorji

INHALATORJI

Tens in EMS

TENS

LR500_stran_300

ČISTILNIKI

Potrošni material za Inhalatorje

Potrošni material za TENS-EMS

🙁 žal še v delu

Potrošni material za čistilnike zraka

🙁 žal še v delu

Vzdrževanje aparata jevčasih “nadležno” opravilo, včasih pa nujno potrebno. Če npr. ne čistite redno razpršilne glave ali cevk pri inhalatorjih, potem morda ne bo “doživel” predvidene življenske dobe. Včasih pa je preprosto čas, ko je filter, letni paket za inhalator ali elektrode za tens potrebno zamenjati.
Takrat pa je pomembno, da  imamo potrošni material za beurer in boneco aparate pri roki, da ne ostanemo brez nujo potrebnega aparata.

Če potrebujete tudi kak rezervni del (kabel za elektrodo, adapter za merilec tlaka,…) obiščite: Rezervni deli Beurer in Boneco