SOBNI IN STOJEČI "AIR-SHOWER" VENTILATORJI BONECO

Vročina in slab zrak v vašem domu? Potrebujete malo osvežitve na delovnem mestu?

Vsakdo si želi svežega in prijetnega zraka v svojem domu, še posebej v vročih poletnih dneh ali hladnih zimskih večerih.

In prav tu pridejo do izraza inovativni ventilatorji iz linije BONECO “Air Shower”, ki niso le ventilatorji, ampak pravo doživetje osvežujočega “zračnega tuša”.

Ventilator Boneco "Air shower" F120
Ventilator Boneco "Air shower" F120

Zakaj Boneco “Air Shower”?

1. Močan Zračni Tok za Svežino

Boneco je zasnoval linijo “Air Shower” s posebnim poudarkom na močnem zračnem toku. Hitrost, s katero premikajo zrak, je impresivna, kar pomeni, da bo v vašem prostoru zelo hitro svežina kroženja zraka.  

2.Vrhunsko Kroženje Zraka

Ti ventilatorji niso zgolj naprave, ki ustvarjajo osnoven pretok zraka. Gre za močne naprave, ki ustvarjajo vrhunsko kroženje zraka. Ne glede na to, kje se nahajate v prostoru, boste občutili prijeten zračni tok.
 Boneco “Air Shower” bo razpršil vse toplotne neenakosti in poskrbel, da bo temperatura enakomerna in udobna po celem prostoru.

4. Svežina “Air Shower”

Zahvaljujoč posebni zasnovi, te naprave ohranjajo zrak v nenehnem gibanju. To pomeni, da boste uživali v občutku svežine ne glede na to, kje se nahajate v prostoru. Ni več območij, kjer bi zrak stal ali se pregrel-ohladil.

5.  Ventilator pozimi?

Ali ste naveličani občutka vročine na enem koncu prostora (kjer je kamin) in mraza na drugem?
Ker ventialtor “AirShower” ohranja zrak v nenehnem gibanju, bo topel zrak enakomerno razpršil tudi v hladnejše kotičke vašega dnevnega prostora ali celo v naslednji prostor.

Ko iščete način, kako ohranjati svežino zraka v svojem domu ali pisarni, razmislite o Boneco “Air Shower” ventilatorjih.
S svojo močjo, učinkovitostjo in stilom so več kot le naprave za kroženje zraka – so pravi partnerji za ustvarjanje prijetnega okolja, kjer se počutite osveženi in udobno, ne glede na letni čas.

Osebni, namizni ali stoječi Air-Shower ventilatorji – izbira je Vaša.

 

Poleg “Sobni in stoječi AirShower Ventilatorji Boneco” si oglejte  še članek: Onesnaženost zraka v vašem domu !