Inhalator Beurer IH 21

48,00

Beurer  prenosni ultrazvočni inhalator  IH21

Ni na zalogi :(

Šifra: 60112_1 Kategoriji: ,

Opis

Kompresorski inhalator Beurer IH 21

Ugoden namizni inhalator, učinkovit in vzdržljiv. Vendar, če potrebujete inhalator za mlajšega otroka in “nočne ukrepe”, bo pa boljši inhalator IH55 , ki deluje tudi na baterije, in ga lahko nesete otroku v posteljo.

Inhalatorji nam z aerosolno terapijo pomagajo pri zdravljenju bolezni dihal, astmi, bronhitisu, pljučnici ali čisto navadnem prehladu.

Inhalator je naprava namenjena razprševanju tekočin in tekočih zdravil (aerosolov) .

Z razprševanjem in inhaliranjem same fiziološke raztopine že veliko dosežemo, saj se sluznica v nosu omehča.. saj veste, tako kot so včasih naredili s posodo vroče vode (z dodatki) in veliko brisačo čez glavo. Saj, včasih si vzamemo čas za takšno udobje, kaj pa, ko otrok sredi noči začne kašljati?

Z razprševanjem in inhaliranjem zdravil, ki vam jih je predpisal oz. priporočil zdravnik, pa lahko ublažite simptome in pospešite zdravljenje resnejših težav z dihali.

IH 21 kvaliteten inhalator,ki vam bo dolgo pomagal. Je primeren za otroke ali odrasle, saj ima dve obrazni maski in tudi ustnik,z njim je malo dela in vzdrževanja, je pa malo glasnejši od npr. ultrazvočnih inhalatorjev (IH 55, IH 50, IH40).

• Delovni pritisk: cca. 0.8 to 1.45 bar
• Veliko dodatkov
• Lahko ga dezinficiramo
• Kapaciteta nebulizacije: cca. 0.3 ml/min
• Medicinska naprava
• Deluje preko 220V omrežja

Potrošni material : YearPack v spletni trgovini Nadihaj.se