Inhalator Beurer IH 21

63,70

Beurer  prenosni ultrazvočni inhalator  IH21

Ni na zalogi

Šifra: 60112_1 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Kompresorski inhalator Beurer IH 21

Ugoden namizni inhalator, učinkovit in vzdržljiv.

Če potrebujete inhalator za mlajšega otroka in “nočne ukrepe”, bo morda boljša izbira inhalator IH 55  ali Inhalator IH 60, ki delujeta tudi na baterije, in ga lahko nesete otroku v posteljo.

Inhalatorji nam z aerosolno terapijo pomagajo pri zdravljenju bolezni dihal, astmi, bronhitisu, pljučnici ali čisto navadnem prehladu.
Inhalator je naprava namenjena razprševanju tekočin in tekočih zdravil (aerosolov) .
Z razprševanjem in inhaliranjem same fiziološke raztopine že veliko dosežemo, saj se sluznica v nosu omehča.. saj veste, tako kot so včasih naredili s posodo vroče vode (z dodatki) in veliko brisačo čez glavo. Saj, včasih si vzamemo čas za takšno udobje, kaj pa, ko otrok sredi noči začne kašljati?

Z razprševanjem in inhaliranjem zdravil, ki vam jih je predpisal oz. priporočil zdravnik, pa lahko ublažite simptome in pospešite zdravljenje resnejših težav z dihali.

IH 21 je kvaliteten inhalator,ki vam bo dolgo pomagal. Je primeren za otroke ali odrasle, saj ima dve obrazni maski in tudi ustnik,z njim je malo dela in vzdrževanja, je pa malo glasnejši od npr. ultrazvočnih inhalatorjev (IH 55, IH 50, IH40).

Kompresorski inhalator Beurer IH 21:

• Delovni pritisk: cca. 0.8 to 1.45 bar
• Veliko dodatkov
• Lahko ga dezinficiramo
• Kapaciteta nebulizacije: cca. 0.3 ml/min
• Medicinska naprava
• Deluje preko 220V omrežja

Oglejte si še prispevek o:Inhalator za otroke Beurer

Morda vam bo prav tako všeč…